Girassol Vakanties - Portugal Vakanties

Cash Back kaart Portugal

Ontdek het beste van Portugal d.m.v. een van onze vele fly-drive rondreizen met verblijf in Pousadas | 8 dagen al vanaf € 495,- per persoon

Portugal heeft verrassend veel te bieden. Van de imposante granieten bergen in het noorden, de weelderige groene valleien en rivierdalen tot de olijfboomgaarden, de kurkeikplantages in de Alentejo en de fantastische zandstranden in het zuiden aan de Algarve. Tel daarbij een keur aan historische steden en stadjes, de talloze burchten en kastelen, de eeuwenoude tradities, de heerlijke wijnen en de lokale keuken en Portugal is uw favoriete vakantieland.

Verblijf in bijzondere accommodaties

Heeft u er altijd al van gedroomd om eens te logeren in een paleis of een kasteel? Wat u tegenhield, was dan waarschijnlijk het prijskaartje, dat aan zo'n reis hangt. Maar dat hoeft in het laagseizoen geen probleem te zijn. Dit jaar (m.u.v. de Kerstperiode, Pasen, Juli en Augustus)  biedt Girassol Vakanties u de keuze uit een aantal wel zeer speciaal geprijsde Pousada Tours. U kunt kiezen uit geheel verschillende routes door het prachtige Portugese binnenland: het Noorden, het Midden en een combinatie van Midden en Zuid Portugal. Alle tours zijn gebaseerd op een verblijf in een 2-persoonskamer, inclusief de vliegreis per TAP Portugal, een huurauto en verblijf in de aangegeven Pousadas op basis van logies of logies/ontbijt.

* De reissom van 495,- per persoon is geldig met vertrek voor diverse routes in het voor- en najaar met vertrek vanaf Amsterdam. In de overige maanden boekt u de reis ook al vanaf € 495 met vertrek vanaf Eindhoven met Ryanair!

Hieronder vindt u onze zeer speciaal geprijsde Pousada routes:

De getoonde arrangementsprijs is een vanafprijs per persoon op basis van 2 personen incl. autohuur,  accommodatie en de retourvlucht gebaseerd op de voordeligste boekingsklasse van de luchtvaartmaatschappij. Als deze klasse niet beschikbaar is, kan een toeslag berekend worden. De definitieve prijs per persoon wordt getoond in het scherm nadat u op het gewenste vluchtschema heeft geklikt.

Indien andere diensten zijn inbegrepen, zoals transfers of excursies wordt dit apart vermeld. Niet inbegrepen zijn de € 35,- reserveringskosten en € 2,50 bijdrage Calamiteitenfonds, de klaarzetkosten van de huurauto op de luchthaven (airport charge a € 30,-)  en eventuele vluchttoeslagen, brandstoftoeslagen, verzekeringen en gekozen extra's.

2017 Style in Travel

Style in Travel
Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen Stichting Garantiefonds Reisgelden Calamiteitenfonds Reizen Greenseat - CO2 Compensatie