Girassol Vakanties - Portugal Vakanties

Vluchten

Vragen per onderwerp

In de rubriek FAQ (Frequently Asked Questions) vindt u antwoorden op de meestgestelde vragen. Zit uw vraag er niet bij, neemt u dan contact met ons op, mail naar info@girassolvakanties.nl of bel + 31 (0)20 428 05 55.

Online inchecken is heel eenvoudig. In slechts 3 stappen bent u ingecheckt. Ook wanneer u online hebt incheckt dient u op tijd op de luchthaven te zijn om uw bagage af te leveren en langs de paspoortcontrole te gaan. Als u met bagage reist, informeer u dan eerst goed bij welke balie en tot uiterlijk wanneer u de bagage kunt afgeven op de luchthavens.

Stap 1.
Allereerst dient u op de website van de airline uw vlucht en reservering in het systeem op te zoeken. Dit kan met behulp van uw frequent flyer-nummer (mits opgegeven op het moment van reservering) of met behulp van het nummer van uw e-ticket en/of het bevestigingsnummer wat u van ons ontvangt bij uw reisbescheiden.

Stap 2.
In deze fase bent u al online ingecheckt. Indien gewenst kunt u een andere stoel kiezen.

Stap 3.
Om het incheckproces te voltooien, dient u uw instapkaart af te drukken. Als u uw stoel wijzigt nadat u reeds bent ingecheckt, dient u opnieuw uw instapkaart af te drukken.

Online inchecken is beschikbaar:
- vanaf 24 uur tot 2 uur voor vertrek van de vlucht.
- voor passagiers in het bezit van een elektronisch ticket, een bevestigde reservering en voor vluchten die worden uitgevoerd door , VUELING, KLM, TAP Portugal en/of transavia.com.
- voor passagiers met of zonder bagage.

Voor de overwintervluchten van transavia.com naar de Algarve met vertrek vanuit Rotterdam en Eindhoven kunt u stoelen reserveren en inchecken via een speciale link naar de transavia.com portal; Klik hier om de stoelreservering te starten en  hier om de online check in van uw transavia.com vluchten te starten.

2017 Style in Travel

Style in Travel
Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen Stichting Garantiefonds Reisgelden Calamiteitenfonds Reizen Greenseat - CO2 Compensatie