Style in Travel presenteert u weer een interessant en groot aanbod bestemmingen. Ook dit jaar zijn de brochures Spanje, Italie, Marokko en Portugal weer gebundeld. Dit maakt het voor u nog makkelijker om de bestemmingen te combineren. Voor uw aankomende vakantie bieden wij u een ruime keuze aan hotels, appartementen en villa's in alle categorieën tegen de meest aantrekkelijke prijzen. Want wij zijn als specialist bijzonder goed thuis in Zuid Europa.

Wij kennen de landen als geen ander en bieden u een totaalproduct. Reeds lange tijd brengen wij jaarlijks duizenden klanten tot volle tevredenheid naar deze bestemmingen. En... wij bieden u vele voordelen. Grote flexibiliteit in reisduur, een uitgebreid aanbod en de mogelijkheid om meerdere accommodaties te combineren. Meerdere vluchten per dag naar diverse bestemmingen per TAP Portugal, KLM, transavia.com en Vueling.

Het aanbod hebben we dit jaar sterk uitgebreid. Speciaal geselecteerde accommodaties, tegen de laagste prijzen! Let u ook op ons grote aanbod Fly-drives... speciaal geselecteerd tegen de meest scherpe tarieven. Style in Travel, als landenspecialist maakt uw keuze wel erg gemakkelijk!

Waarom Girassol Vakanties?
Het authentieke, historische, culturele, culinaire, verborgen, het populaire en het Portugal van de imponerende natuurlandschappen.... niemand kent de variëteit van Portugal beter en biedt zoveel mogelijkheden om dát Portugal te kiezen dat aan uw individuele smaak voldoet dan Girassol Vakanties.

Vakanties op maat naar de mooiste bestemmingen in Portugal
Wanneer u een onvergetelijke reis gaat maken, wilt u een reis die optimaal aansluit bij uw persoonlijke wensen. Een reis waarbij u zelf uw reisduur en route kunt bepalen. Een reis waarbij u zelf kunt kiezen in welke steden u wilt overnachten en zelf bepaalt welke bezienswaardigheden u bezoekt. Waarbij u zelf aangeeft in welke accommodaties u wilt verblijven.

Specialistische kennis
Girassol Vakanties is de specialist op het gebied van Portugal Vakanties. Of u nu kiest voor een strandvakantie, een City-Break, een Fly-Drive tour met verblijf in comfortabele hotels, landhuizen en/of Pousadas, Solares of Quinta, een rondreis per trein of een combinatie van dit alles; bij Girassol Vakanties bent u aan het juiste adres!

Kwaliteit, service en zekerheid
Girassol Vakanties is een reisorganisatie die reeds meer dan 35 jaar bestaat en aangesloten is bij ANVR en SGR. De organisatie is onderdeel van Style in Travel en is gevestigd in Alkmaar aan de Helderseweg 14. Vele duizenden klanten boekten hun reis bij onze organisatie. Girassol Vakanties heeft een ervaren in- en verkoopteam die het land bijzonder goed kennen. De inkopers komen vaak in Portugal en bezoeken alle aangeboden hotels met grote regelmaat. Onze reserveringsafdeling heeft jarenlange ervaring en is u graag behulpzaam bij het samenstellen van uw reis.

Persoonlijk advies
Girassol Vakanties heeft een speciale afdeling voor groepsreizen en incentives. Net als onze individuele reizen, kan alles geheel naar eigen wens worden samengesteld en/of aangepast. Wanneer u contact opneemt met één van onze specialisten, kunt u erop vertrouwen dat uw gesprekspartner iemand is met een flinke ervaring. U kunt van ons een eerlijk advies verwachten over uw droomreis.

Girassol Vakanties biedt u de mogelijkheid om telefonisch of online te reserveren. Ons ervaren service team kan u een goed advies geven met betrekking tot de te maken reiskeuze en/ of reisroute. Voor standaardboekingen adviseren wij u online te reserveren. Gemakkelijk en snel thuis beschikbaarheid bekijken.

 

iedereen Bovenste rij: Carla, Noelle, Daniel en Rilana
Middelste rij: Robbert, Marjon, Otto-Mark en Monique
Onderste rij: Colinda en Nancy.

Maak kennis moet ons team  
Wij stellen ons graag aan u voor: Lees verder...