Girassol Vakanties - Portugal Vakanties

Baia Cristal

Baia Cristal

Carvoeiro

Ligging

Baia Cristal is gelegen in Carvoeiro aan de Algarve op ca. 60 km vanaf de luchthaven Faro. Vanuit de riante tuin heeft u uitzicht op de Atlantische Oceaan en u kunt naar het mooie strand van Vale de Centeanes lopen.

Baia Cristal biedt kamers met land- of zeezicht met balkon of terras. In het restaurant gebruikt u het ontbijt en kunt u tevens lunchen of dineren (buffet of a la carte). In de bar kunt u terecht voor een hapje en een drankje. Hier wordt 3 tot 5 keer per week gezorgd voor live muziek! In de riante tuin zijn veel gezellige zitplekken gecreëerd. Neem een duik in het grote buitenzwembad met uitzicht op de oceaan of loop in slechts 5 minuten naar het strand. Baia Cristal biedt tevens een Spa-ruimte met verwarmd binnenzwembad en waar u een massagebehandeling kunt nemen of kunt ontspannen in het Turkse bad. Ook kunt gebruikmaken van de tennisbaan.

Met de shuttlebus kunt u een paar keer per dag naar het sfeervolle centrum van Carvoeiro. Carvoeiro is een oud vissersplaatsje met een gezellig centrum en voornamelijk witte gebouwen. Met de huurauto bereikt u het centrum in slechts 5 minuten. Maakt u vooral ook uitstapjes met de huurauto naar sfeervolle stadjes als Portimao en Lagos en de beroemde kustlijn bij Praia do Vau.
  • Baia Cristal

2017 Style in Travel

Style in Travel
Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen Stichting Garantiefonds Reisgelden Calamiteitenfonds Reizen Greenseat - CO2 Compensatie