Girassol Vakanties - Portugal Vakanties

Monte Gordo Plaza

Monte Gordo Plaza

Monte Gordo

Gratis Wi-Fi en BVN televisie

Ligging

het mooiste plekje van Monte Gordo, aan het begin van de boulevard (westzijde) op 45 m van het strand en op ca. 100 m. van het centrum van Monte Gordo.

Faciliteiten

Receptie in principe geopend van 09.30 - 12.00 en van 14.00-17.30 uur. Urgente vragen lopen via de receptie van appartementen Dunamar. Als gast van Monte Gordo Plaza kunt u tegen betaling gebruik maken van de faciliteiten van appartementen complex Dunamar. Wifi. Schoonmaak: dagelijks (m.u.v. weekends en nationale feestdagen). Wisseling bedlinnen: 1 x per week. Wisseling handdoeken: 3 x per week.

Interieur

de 2-kamerappartementen zijn modern en compleet ingericht en voorzien van airco, verwarming, woon/zitkamer, satelliet tv met BVN, bijzonder groot balkon met zitje, kitchenette met keramische kookplaten, koffiezetapparaat, magnetron, broodrooster, mooie badkamer met bad/douche. Girassol Vakanties contracteerde appartementen met landzicht en zeezicht. De woonkamer en slaapkamer van de appartementen met zeezicht grenzen aan het balkon op het zuiden. Het complex telt 8 verdiepingen. Het uitzicht is adembenemend!
  • Monte Gordo Plaza

Deze accommodatie is opgenomen in onderstaande arrangementen

Elke reis kunnen wij op maat voor u aanpassen, vraag hiervoor geheel vrijblijvend een offerte op maat aan

Vakantie Algarve 22,29,36,43,50,57 dagen

Overwinteren Algarve | Monte Gordo Plaza

Monte Gordo Plaza - overwinterarrangement Algarve Gratis Wi-Fi en BVN televisie! Het mooiste plekje van Monte Gordo, aan het begin van de boulevard (westzijde) op 45 m van het strand en op ca. 100 m. ... Lees meer

Bekijk

2017 Style in Travel

Style in Travel
Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen Stichting Garantiefonds Reisgelden Calamiteitenfonds Reizen Greenseat - CO2 Compensatie