Girassol Vakanties - Portugal Vakanties

Pestana Palm Gardens

Pestana Palm Gardens

Carvoeiro

Ligging

Pestana Palm Gardens is centraal gelegen aan de Algarve in Carvoeiro op ca. 60 km vanaf de luchthaven Faro. Vanaf het resort heeft u een fantastisch uitzicht op de Atlantische Oceaan en u kunt naar het mooie strand van Vale de Centeanes lopen.

Faciliteiten

Palm Gardens biedt verschillende appartementen:

Resort Suite
Resort Suites zijn gelegen op de 1e verdieping en zijn ideaal voor een kort verblijf. U heeft beschikking tot een kleine kitchenette (inclusief: koelkast, magnetron, koffiemachine, toaster, tweepits kookplaat), airconditioning, zitgedeelte, eettafel, badkamer en aparte slaapkamer. Dit kamertype heeft geen balkon.

2-kamerappartement
De 2-kamerappartementen hebben 2 verdiepingen met op de bovenverdieping een slaapkamer, badkamer en een extra kamer. Beneden vindt u de volledig uitgeruste keuken, woonkamer, eigen terras en een extra toilet.

3-kamerappartement
De 3-kamerappartementen zijn vergelijkbaar met de 2-kamerappartementen. Additioneel hebben ze 2 grote slaapkamers op de bovenverdieping.
- De standaard appartementen hebben een eigen patio
- De superior appartementen hebben een eigen patio en zijn gelegen op een locatie met mooi uitzicht (op de palmentuin en deels zeezicht)
- De premium appartementen zijn iets ruimer, waardoor er extra bedden neergezet kunnen worden. De premium appartementen hebben zeezicht

Bijzonderheden

Een mooi appartementencomplex aan de kust bij Carvoeiro. Vanaf het resort geniet u van een panoramisch uitzicht op de zee. Een aantal appartement types bieden tevens dit uitzicht, maar ook de appartementen met tuinzicht bieden u een heerlijk verblijf. De studio’s zijn voorzien van kleine kitchenette, terwijl de grotere appartementen voorzien zijn van aan grote keuken met alle voorzieningen die u nodig heeft. De 2-kamer appartementen hebben twee verdiepingen met op de begane grond de woonkamer, keuken en patio. Op de bovenverdieping de slaapkamer, badkamer en balkon.

In het hart van het resort vindt u het buitenzwembad, restaurant, tennisbaan en receptie. Pestana Palm Gardens beschikt over een wellness centrum met o.a. sauna en fitnessruimte.

Het complex ligt bovenop een klif. U heeft toegang tot het strand via een stijl looppad van 200m.
  • Pestana Palm Gardens

2017 Style in Travel

Style in Travel
Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen Stichting Garantiefonds Reisgelden Calamiteitenfonds Reizen Greenseat - CO2 Compensatie