Girassol Vakanties - Portugal Vakanties

Quinta da Moenda

Quinta da Moenda

Alvoco das Varzeas

Ligging

Zeer pittoresk aan de rivier de Alvôco en aan de voet van de Serra da Estrela bergen, nabij Oliviera da Hospital. Dit landgoed van een molenbedrijf, een aantal jaren geleden gekocht door de uiterst vriendelijke Nederlandse eigenaren Josephine en Hans de Herder, bestaat uit een aantal watermolens uit 1779.

Faciliteiten

buitenkeuken, patio, zonneweide, een mooi groot zwembad en gratis Wi-Fi.

Interieur

De 2-kamerappartementen zijn gelegen in de voormalige distilleerderij rondom de patio. Naast de patio ligt de zonneweide en het mooie zwembad. Uw appartement, met cv en open haard is van alle gemakken voorzien. Complete keuken, zithoek met tv, aparte slaapkamer en badkamer met bad.

Bijzonderheden

Quinta da Moenda heeft een tweetal extra services: Een heerlijk ontbijt bij uw appartement afgeleverd. En voor gasten, die te laat bij Quinta da Moenda arriveren om nog boodschappen te doen, zij kunnen een welkomstpakket bestellen. Dit pakket bestaat uit koffie, thee, broodjes, boter, een Serra da Estrela-kaasje, jam, suiker, vruchtensap, melk, eieren, een half flesje rode en een half flesje witte regionale wijn, zoutjes.
U dient dit tijdig (uiterlijk 24 uur voor aankomst) door te geven en de betaling voor zowel het ontbijt als het welkomstpakket voldoet u ter plaatse.

Niet alle accommodaties die opgenomen zijn in het reisthema 'Quinta's van Nederlandse eigenaren' zijn Quinta's. Het kan ook gaan om een unieke accommodatie van een Nederlandstalige eigenaar. Altijd landelijk gelegen en bijzonder!
  • Quinta da Moenda

Deze accommodatie is opgenomen in onderstaande arrangementen

Elke reis kunnen wij op maat voor u aanpassen, vraag hiervoor geheel vrijblijvend een offerte op maat aan

Midden Portugal 5,8 dagen

Quinta da Moenda

Quinta da Moenda, aan de voet van het natuurpark Serra da Estrela, op ongeveer 3 uur rijden van Porto. U wordt verwelkomd door het Nederlandse echtpaar Josephine en Hans de Herder, eigenarenvan het in... Lees meer

Bekijk

2017 Style in Travel

Style in Travel
Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen Stichting Garantiefonds Reisgelden Calamiteitenfonds Reizen Greenseat - CO2 Compensatie