Girassol Vakanties - Portugal Vakanties

Quinta dos Vales - Wine Estate

Quinta dos Vales - Wine Estate

Estômbar

Ligging

Quinta dos Vales is van oorsprong een wijnboerderij in de Algarve nabij Estombar. Daarnaast maakt de eigenaar graag kleurrijke kunstbeelden. Zowel de wijnbedrijvigheid als de kunst komen terug op het uitgestrekte landgoed van Quinta dos Vales Wine Estate.

Een pareltje in de Algarve. Weg van het massatoerisme, maar toch dichtbij de stadjes en stranden van deze streek. Hier komt u volledig tot rust tussen de wijngaarden. Quinta dos Vales is een kleinschalig wijnproductiehuis met uitstekende wijnen. Daarnaast maakt de eigenaar grote kunstbeelden welke terugkomen in het landgoed en het interieur.

U kunt hier wijn proeven, maar ook een complete cursus volgen om zelf uw wijn te kunnen gaan maken. Het wordt zelfs mogelijk om uw eigen wijngaardje te beginnen op het landgoed met daarbij een appartement (welke u vervolgens in de overige maanden kunt verhuren). Een bijzonder project van de enthousiaste eigenaren.

Naast de wijngaarden vindt u hier een buitenzwembad en op dit moment een aantal appartementen.
  • Quinta dos Vales - Wine Estate

Deze accommodatie is opgenomen in onderstaande arrangementen

Elke reis kunnen wij op maat voor u aanpassen, vraag hiervoor geheel vrijblijvend een offerte op maat aan

Vakantie Algarve 8 dagen

Short Break | Quinta dos Vales Wine Estate

Quinta dos Vales - Wine estate & modern artQuinta dos Vales is van oorsprong een wijnboerderij in de Algarve nabij Estombar. Daarnaast maakt de eigenaar graag kleurrijke kunstbeelden. Zowel d... Lees meer

Bekijk

2017 Style in Travel

Style in Travel
Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen Stichting Garantiefonds Reisgelden Calamiteitenfonds Reizen Greenseat - CO2 Compensatie