Girassol Vakanties - Portugal Vakanties

Real Marina Hotel & Spa

Real Marina Hotel & Spa

Ligging

Dit 5-sterrenhotel heeft uitzicht op het natuurpark Ria Formosa en de jachthaven van Olhao aan de Algarve. De luxe kamers zijn o.a. voorzien van flatscreentelevisie en een balkon. Er zijn kamers met landzicht en zeezicht te reserveren. Het hotel beschikt over een binnenzwembad en een buitenbad met een panoramisch uitzicht op de zee.

Faciliteiten

De 2 restaurants van het Real Marina Hotel serveren lokale en internationale gerechten, waaronder verse vis, schelp- en schaaldieren. De bar biedt een scala aan drankjes en lichte versnaperingen.

De eilanden Armona, Culatra en Farol met hun zandstranden kunnen in 15 minuten bereikt worden met behulp van de nabijgelegen veerboten, die regelmatig vertrekken.
  • Real Marina Hotel & Spa

Deze accommodatie is opgenomen in onderstaande arrangementen

Elke reis kunnen wij op maat voor u aanpassen, vraag hiervoor geheel vrijblijvend een offerte op maat aan

Vakantie Algarve 8 dagen

REAL MARINA HOTEL AND SPA - Short Break

Dit 5-sterrenhotel heeft uitzicht op het natuurpark Ria Formosa en de jachthaven van Olhao aan de Algarve. De luxe kamers zijn o.a. voorzien van flatscreentelevisie en een balkon. Er zijn kamers met l... Lees meer

Bekijk

2017 Style in Travel

Style in Travel
Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen Stichting Garantiefonds Reisgelden Calamiteitenfonds Reizen Greenseat - CO2 Compensatie