Girassol Vakanties - Portugal Vakanties

Eden Resort - Overwinteren Algarve

Eden Resort - overwinterarrangement Algarve

Rustig gelegen resort aan de rand van Albufeira
Zeer rustig gelegen in Albufeira aan de rand van de stad. Onze inkoper heeft deze accommodatie al meerdere jaren in het vizier en voor de komende winter is het gelukt om hier voor een zeer voordelige nachtprijs een contract af te sluiten. Girassol biedt u exclusiviteit op de Nederlandse markt.

Faciliteiten

Het complex is ruim opgezet met een grote entree waarin de centrale faciliteiten zich bevinden. Grote receptie met lounge, gezellige bar met regelmatig live muziek, restaurant en goed verzorgd overdekt zwembad, waarnaast ook de massage ruimte en spa is gelegen.

Vanuit de receptie heeft u toegang tot het mooi opgezette complex waar, rondom een viertal mooie zwembaden, de geschakelde villa’s liggen. Allen luxe ingericht met grote keuken inclusief vaatwasser, grote living, groot terras of tuin. De geschakelde villa’s liggen rondom het zwembad. De slaapkamers hebben allen een privébadkamer, een terras op de begaande grond en een balkon. De appartementen liggen aan de rand van het resort en zijn voorzien van terras of balkon. Wifi ontvangt u via de tv. Viermaal daags wordt er een shuttle naar Albufeira centrum en het strand verzorgd. Geniet u van de rustige ligging en kom volledig tot rust in deze aanrader.

Schoonmaak

- Schoonmaak: 5x per week
- Wisseling bedlinnen: 1x per week
- Wisseling handdoeken: 3x per week

Bijzonderheden

Let op: gedurende de maanden januari t/m maart 2019 is het restaurant en de bar gesloten i.v.m. restyling van deze faciliteiten.

Wilt u langer of kort verblijven in deze accommodatie? Of deze accommodatie combineren met een van onze andere reizen? Geen probleem. Neemt u contact met ons op en wij maken graag een reisvoorstel op maat.


INCLUSIEF HUURAUTO!

Deze reis is inclusief:
- Retourvlucht Amsterdam, Rotterdam of Eindhoven - Faro
- Luchthavenbelastingen, brandstof- en veiligheidstoeslagen
- Huurauto categorie A voor de gehele periode
- Overnachtingen o.b.v. logies
- Diensten Nederlandstalige reisleiding

De autohuur is gedurende uw verblijf in de Algarve inclusief! Bij deze reis is een categorie A auto inbegrepen, indien gewenst kunt u deze later (in het boekingsproces) upgraden.

Exclusief:
Ruimbagage vluchten (tenzij anders vermeld), maaltijden, persoonlijke uitgaven, verzekeringen, EUR 35,- reserveringskosten en EUR 2,50 calamiteitenfonds per boeking. Eventuele toeristenbelasting moet direct bij de accommodatie(s) betaald worden.

Noot: De brandstoftoeslag kan tot 2 maanden voor vertrek worden aangepast.

Eden Resort

Ligging

Zeer rustig gelegen in Albufeira aan de rand van de stad. Onze inkoper heeft deze accommodatie al meerdere jaren in het vizier en voor de komende winter is het gelukt om hier voor een zeer voordelige nachtprijs een contract af te sluiten. Girassol biedt u exclusiviteit op de Nederlandse markt. Het complex is ruim opgezet met een grote entree waarin de centrale faciliteiten zich bevinden. Grote receptie met lounge, gezellige bar met regelmatig live muziek, restaurant en goed verzorgd overdekt zwembad, waarnaast ook de massage ruimte en spa is gelegen.

Vanuit de receptie heeft u toegang tot het mooi opgezette complex waar, rondom een viertal mooie zwembaden, de geschakelde villa’s liggen. Allen luxe ingericht met grote keuken inclusief vaatwasser, grote living, groot terras of tuin. De geschakelde villa’s liggen rondom het zwembad. De slaapkamers hebben allen een privébadkamer, een terras op de begaande grond en een balkon. De appartementen liggen aan de rand van het resort en zijn voorzien van terras of balkon. Wifi ontvangt u via de tv. Viermaal daags wordt er een shuttle naar Albufeira centrum en het strand verzorgd. Geniet u van de rustige ligging en kom volledig tot rust in deze aanrader.

Vluchten
U mag op deze vluchten handbagage meenemen in de cabine. Via de website van de luchtvaartmaatschappij kunt u terug lezen welke eisen er worden gesteld aan de handbagage.

Ruimbagage is in de meeste gevallen niet gratis. Indien u ruimbagage wenst mee te nemen en u reist met Transavia, dan kunnen wij dit tot 2,5 week voor vertrek (tegen een toeslag) voor u reserveren. Indien u met een andere luchtvaartmaatschappij vliegt, ga dan naar de website van de luchtvaartmaatschappij en bekijk de mogelijkheden.

Overnachtingen tijdens uw reis
Tijdens onze fly-drives en andere reizen verblijft u veelal in sfeervolle accommodaties, zoals authentieke plattelandshuizen, unieke Pousada's of oude boerderijen die omgetoverd zijn tot sfeervolle accommodaties. Ook kunt u kiezen om te verblijven in goede 4 of 5 sterren hotels.

Maatwerk
Wilt u de reis uitbreiden of wilt u afwijken van de gepubliceerde route, dan maken wij uw reis graag op maat. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier. 

Route van uw fly-drive
Omdat wij u alle vrijheid bieden, is het voor ons vrijwel onmogelijk een routebeschrijving van plaats tot plaats te verstrekken. Er is ongelooflijk veel te zien, en voor ieder is er wat wils. Ons advies is dan ook: koop voor vertrek een goede wegenkaart of neem uw navigatiesysteem mee en schaf een uitgebreide reisgids aan om zo de mooiste plekjes van Portugal te ontdekken. Ook krijgt u voor uw reis toegang tot onze Style in Travel app. Hierin staan alle details van uw reis en u kunt onderweg reisinformatie en leuke tips lezen. 

Autohuur
Indien bij deze reis een huurauto inclusief is, dan is dit standaard een categorie A auto. Indien gewenst kunt u deze upgraden. Tevens kunt u ervoor kiezen om een all-inclusive verzekering af te sluiten voor de autohuur. Hiermee koopt u o.a. het eigen risico in geval van schade en/of diefstal af. De mogelijkheden treft u gedurende het boekingsproces.

Exclusief
EUR 35,- reserveringskosten en EUR 2,50 calamiteitenfonds per boeking. Eventuele toeristenbelasting moet direct bij de accommodatie(s) betaald worden. Indien u in een appartement of soortgelijke accommodatie verblijft, dan kan het voorkomen dat er door de accommodatieverschaffer, ter plaatse, meerkosten in rekening worden gebracht. Bijvoorbeeld eindschoonmaak.

Algarve

Vakantie Algarve

Een prachtige vakantie naar de Algarve

De Algarve, het meest zuidelijke gedeelte van het Portugese vasteland, is één van de belangrijkste zonbestemmingen in Europa! Een goede infrastructuur, ruim 240 km zandstrand en vele uren zon en een vriendelijke en gastvrije bevolking zijn een garantie voor een heerlijke vakantie.

Het hele jaar door heerst er een mild en zonnig klimaat, dat lijkt op dat van Noord-Afrika. Door de snelle uitbreiding van de hotelcomplexen is de oorspronkelijke kustlijn wel veranderd, maar er zijn toch nog vele authentieke dorpjes en havenstadjes te vinden.

De witte huisjes, de vele prachtige bloemen en planten en de ornamentele schoorstenen vormen een nog steeds een rustieke achtergrond, ook in druk bezochte badplaatsjes als Albufeira, Armação de Pêra.

Het centraal gelegen Praia da Rocha heeft een van de mooiste stranden van de Algarve met opvallende gigantische rode rotspartijen. Het meer mondaine Vilamoura heeft een grote jachthaven en een levendige boulevard met veel horecagelegenheden, prachtige stranden en in de directe omgeving liggen een 8-tal fantastische golfbanen. Maar ook plaatsen als Monte Gordo, Cabanas en Tavira hebben zich de laatste jaren ontwikkeld tot gezellige badplaatsen.

De naam Algarve is afkomstig van het Arabische El-Gharb (het meest westelijk gelegen deel van het Moorse Rijk). De Moren, die de Algarve vanaf 711 na Chr. vijf eeuwen lang overheersten, zorgden voor bloei en welvaart. Nog steeds is hun invloed merkbaar in de architectuur, de azulejos(blauwe tegeltjes) en de door hen geïmporteerde sinaasappel- en amandelbomen. De Algarve werd het laatst van heel Portugal (in 1249) door de Christenen veroverd.

Girassol Vakanties biedt een ruim aanbod hotel- en appartementencomplexen in diverse prijsklassen.
Girassol Vakanties maakt uw keuze wel heel gemakkelijk!

[P] = Overnachtingen in Pousada's
[S] = Overnachtingen in Solares
[Q] = Overnachtingen in Quinta's van Nederlandse eigenaren
[H] = Overnachtingen in Hotels of Appartementen

2017 Style in Travel

Style in Travel
Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen Stichting Garantiefonds Reisgelden Calamiteitenfonds Reizen Greenseat - CO2 Compensatie