Girassol Vakanties - Portugal Vakanties

Quinta dos Vales Wine Estate - Short Break Algarve

Quinta dos Vales - Wine estate & modern art

Quinta dos Vales is van oorsprong een wijnboerderij in de Algarve nabij Estombar. Daarnaast maakt de eigenaar graag kleurrijke kunstbeelden. Zowel de wijnbedrijvigheid als de kunst komen terug op het uitgestrekte landgoed van Quinta dos Vales Wine Estate.

Een pareltje in de Algarve. Weg van het massatoerisme, maar toch dichtbij de stadjes en stranden van deze streek. Hier komt u volledig tot rust tussen de wijngaarden. Quinta dos Vales is een kleinschalig wijnproductiehuis met uitstekende wijnen. Daarnaast maakt de eigenaar grote kunstbeelden welke terugkomen in het landgoed en het interieur.

U kunt hier wijn proeven, maar ook een complete cursus volgen om zelf uw wijn te kunnen gaan maken. In de toekomst (2019) wordt het zelfs mogelijk om uw eigen wijngaardje te beginnen op het landgoed met daarbij een appartement (welke u vervolgens in de overige maanden kunt verhuren). Een bijzonder project van de enthousiaste eigenaren.

Naast de wijngaarden vindt u hier een buitenzwembad en op dit moment een aantal appartementen.

Wilt u langer of kort verblijven in deze accommodatie? Of deze accommodatie combineren met een van onze andere reizen? Geen probleem. Neemt u contact met ons op en wij maken graag een reisvoorstel op maat.

Deze reis is inclusief:
- Retourvlucht Amsterdam - Faro
- Luchthavenbelastingen, brandstof- en veiligheidstoeslagen
- Huurauto categorie A voor de gehele periode
- Overnachtingen o.b.v. logies

Exclusief:
Ruimbagage vluchten (tenzij anders vermeld), maaltijden, persoonlijke uitgaven, verzekeringen, EUR 35,- reserveringskosten en EUR 2,50 calamiteitenfonds per boeking. Eventuele toeristenbelasting moet direct bij de accommodatie(s) betaald worden.

Quinta dos Vales - Wine Estate

Ligging

Quinta dos Vales is van oorsprong een wijnboerderij in de Algarve nabij Estombar. Daarnaast maakt de eigenaar graag kleurrijke kunstbeelden. Zowel de wijnbedrijvigheid als de kunst komen terug op het uitgestrekte landgoed van Quinta dos Vales Wine Estate.

Een pareltje in de Algarve. Weg van het massatoerisme, maar toch dichtbij de stadjes en stranden van deze streek. Hier komt u volledig tot rust tussen de wijngaarden. Quinta dos Vales is een kleinschalig wijnproductiehuis met uitstekende wijnen. Daarnaast maakt de eigenaar grote kunstbeelden welke terugkomen in het landgoed en het interieur.

U kunt hier wijn proeven, maar ook een complete cursus volgen om zelf uw wijn te kunnen gaan maken. In de toekomst (2019) wordt het zelfs mogelijk om uw eigen wijngaardje te beginnen op het landgoed met daarbij een appartement (welke u vervolgens in de overige maanden kunt verhuren). Een bijzonder project van de enthousiaste eigenaren.

Naast de wijngaarden vindt u hier een buitenzwembad en op dit moment een aantal appartementen.
Algarve

Vakantie Algarve

Een prachtige vakantie naar de Algarve

De Algarve, het meest zuidelijke gedeelte van het Portugese vasteland, is één van de belangrijkste zonbestemmingen in Europa! Een goede infrastructuur, ruim 240 km zandstrand en vele uren zon en een vriendelijke en gastvrije bevolking zijn een garantie voor een heerlijke vakantie.

Het hele jaar door heerst er een mild en zonnig klimaat, dat lijkt op dat van Noord-Afrika. Door de snelle uitbreiding van de hotelcomplexen is de oorspronkelijke kustlijn wel veranderd, maar er zijn toch nog vele authentieke dorpjes en havenstadjes te vinden.

De witte huisjes, de vele prachtige bloemen en planten en de ornamentele schoorstenen vormen een nog steeds een rustieke achtergrond, ook in druk bezochte badplaatsjes als Albufeira, Armação de Pêra.

Het centraal gelegen Praia da Rocha heeft een van de mooiste stranden van de Algarve met opvallende gigantische rode rotspartijen. Het meer mondaine Vilamoura heeft een grote jachthaven en een levendige boulevard met veel horecagelegenheden, prachtige stranden en in de directe omgeving liggen een 8-tal fantastische golfbanen. Maar ook plaatsen als Monte Gordo, Cabanas en Tavira hebben zich de laatste jaren ontwikkeld tot gezellige badplaatsen.

De naam Algarve is afkomstig van het Arabische El-Gharb (het meest westelijk gelegen deel van het Moorse Rijk). De Moren, die de Algarve vanaf 711 na Chr. vijf eeuwen lang overheersten, zorgden voor bloei en welvaart. Nog steeds is hun invloed merkbaar in de architectuur, de azulejos(blauwe tegeltjes) en de door hen geïmporteerde sinaasappel- en amandelbomen. De Algarve werd het laatst van heel Portugal (in 1249) door de Christenen veroverd.

Girassol Vakanties biedt een ruim aanbod hotel- en appartementencomplexen in diverse prijsklassen.
Girassol Vakanties maakt uw keuze wel heel gemakkelijk!

[P] = Overnachtingen in Pousada's
[S] = Overnachtingen in Solares
[Q] = Overnachtingen in Quinta's van Nederlandse eigenaren
[H] = Overnachtingen in Hotels of Appartementen

2017 Style in Travel

Style in Travel
Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen Stichting Garantiefonds Reisgelden Calamiteitenfonds Reizen Greenseat - CO2 Compensatie