Girassol Vakanties - Portugal Vakanties

Vitoria Village

Vitoria Village

Ligging

de muren van dit statige 18e eeuwse huis verhullen het bestaan van 14 moderne appartementen, gelegen binnen een prachtige tuin met natuurlijke waterbonnen. Daarbij ligt Flores Village in het hart van Porto op enkele minuten lopen van zowel het metrostation als het São Bento treinstation en biedt een geweldig uitzicht over het historische centrum van de stad en markante gebouwen zoals de kathedraal en de Clérigos toren.

Faciliteiten

receptie, de Esplanada bar met terras en de ontbijtkamer liggen in de weelderige groene tuin met natuurlijke waterbronnen.

Interieur

de 7 studio’s (35 m2) bevinden zich in het hoofdgebouw “het huis van Constantinos". Ze beschikken over een zit/slaapkamer, airco, verwarming, telefoon, sat. tv, Ipod Dock, gratis Wifi, kluisje, kitchenette met eettafel, magnetron, oven, kookplaat, broodrooster en een koffiemachine, een volledige ingerichte badkamer met föhn, directe toegang tot het terras. Van de 7 duplex tweekamerappartementen (50 m2) ligt er een in het hoofdgebouw en de andere zes liggen in de tuin. Deze appartementen hebben dezelfde faciliteiten en daarbij een aparte slaapkamer met balkon en een geweldig uitzicht op de tuin en over het historische centrum van Porto.
HT_porto_Q40

Vakantie Porto

Gelegen aan de monding van de Douro biedt Porto u een rijkdom aan historie en cultuur. In Porto vindt u de wortels van de Portugese geschiedenis. Het oude stadscentrum werd door de Unesco reeds in 1996 uitgeroepen tot "werelderfgoed". Girassol Vakanties biedt u een ruime keuze aan hotels. Girassol Vakanties maakt uw keuze wel heel gemakkelijk!

Waar de prachtige rivier de Douro uitmondt in de Atlantische oceaan ligt Portugals tweede stad Porto, de hoofdstad van het Noorden.

Tegen de granieten steile oevers van de rivier bevindt zich het historische centrum dat via de vele bruggen verbonden is met het aan de overkant gelegen Vila Nova de Gaia (met de vele porthuizen).
De (culturele)rijkdom van de stad is af te lezen aan de uitbundig gedecoreerde architectuur van de late gotiek (Manuelstijl) en de 18e eeuwse barok.

Het is een drukke stad met mooie en gezellige winkelstraten, veel cafés en restaurants (vooral langs de kade) en pittoreske oude stadswijken met elk een eigen karakter; Ribeira, de middeleeuwse benedenstad aan de kade van de Douro, is een wirwar van smalle straatjes, arcades en binnenpleintjes.
In Baixa zijn veel mooie drukke winkelstraten te vinden (Rua Santa Catarina met het beroemde Art-Nouveau Café Majestic).

[P] = Overnachtingen in Pousada's
[S] = Overnachtingen in Solares
[Q] = Overnachtingen in Quinta's van Nederlandse eigenaren
[H] = Overnachtingen in Hotels of Appartementen

2017 Style in Travel

Style in Travel
Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen Stichting Garantiefonds Reisgelden Calamiteitenfonds Reizen Greenseat - CO2 Compensatie