Appartementen, villa's en vakantiehuizen in Portugal

Appartementen in Portugal
Een verblijf in een appartement geeft u alle vrijheid gedurende uw vakantie. De appartementen uit ons aanbod zijn veelal gelegen in de Algarve. Struin over lokale markten om uw boodschappen te doen en bereid zelf uw gerechten in de keuken van uw appartement. Geen zin om te koken? Vaak zijn er restaurants in de directe omgeving. Veelal heeft u een eigen terras of groot balkon waar u 's avonds nog heerlijk kunt genieten van het Portugese klimaat.

In de winter kunt u in de meeste appartementen overwinteren! De appartementen aan de Algarve lenen zich uitstekend voor een overwintervakantie. Girassol vakanties biedt al jaren een uitgebreid overwinterprogramma aan de Portugese zuidkust. Ook dit jaar presenteren u wij u een gevarieerd aanbod. Kies voor een verblijf in de populaire plaatsen Lagos, Portimao, Carvoeiro, Monte Gordo of Albufeira. Of kies voor een rustig- en zeer voordelig verblijf in sfeervolle plaatsen als Vilamoura of Olhao en aan de rand van Albufeira. Ga naar ons thema 'Overwinteren Algarve' om naar ons overwinteraanbod te gaan.

Vakantievilla in Portugal
Dit jaar heeft Girassol Vakanties een aantal villa's voor u geselecteerd in Portugal, die alle voorzieningen in huis hebben om u een onbezorgde vakantie te bezorgen! Wat dacht u van een prachtige villa met eigen zwembad op een recreatiepark in de Algarve. Waarbij u dicht bij het strand verblijft en de mogelijkheid heeft om de vele vissersdorpjes aan de kust van de Algarve te verkennen.

Villa met zwembad in Beiras
Daarnaast bieden wij u ook een villa in het mooie gebied van de Beiras. Tussen de heuvels vind u deze villa, die helemaal voldoet aan alle moderne eisen. Wie op zoek is naar rust, of zin heeft in een gezellig weekje met familie, is hier aan het juiste adres. Het authentieke karakter van de villa, de luxe van een eigen zwembad, en het prachtige uitzicht zullen u een heerlijke vakantie in Portugal bezorgen.