Prachtige routes door Portugal
Onze hoteltours bieden u een ruime keuze aan prachtige routes door Portugal, waarbij u kennismaakt met de vele facetten van het mooie Portugese binnenland.


Natuur...
Geniet in het Noorden van de prachtige natuur en de mooie wijngaarden en drink een glaasje heerlijke Port. In Coimbra zult u onder de indruk zijn van de Universiteitsgebouwen die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staan. Maar ook kleinere plaatjes zoals Viseu en Lamego kennen hun charmes en zijn nog echt authentiek. Meer richting Lissabon vindt u richting de Spaanse grens de Serra da Estrela, een berggebied, waar in de winter geskied, kan worden, maar waar ook in de zomer  altijd iets te doen is, zeker voor de sportievelingen onder ons.


... en cultuur
Geniet u meer van cultuur dan zult u stadjes als Fatima (bedevaartsoord) en Obidos (ommuurd vestigingstadje) niet willen missen. In de Alentejo staat vooral Evora bekend om de mooie witte gebouwen, die u het gevoel geven dat u in een openlucht museum rondloopt. De gehele Alentejo is een aparte mix van culturele dorpen en grote vlaktes met wijngaarden en olijfbomen. Richting de Algarve stijgt de temperatuur en wordt u gelokt door de prachtige kliffen en mooie stranden. Vissersdorpjes worden afgewisseld met wat grotere steden waar iedereen zich kan vermaken.


Overnachtingen tijdens uw hotelreis
Tijdens onze hoteltours logeert u in goede 3,4 of 5 sterren hotels. Wilt u de reis uitbreiden of wilt u afwijken van de gepubliceerde route, dan maken wij uw reis graag op maat. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.


Route van uw hoteltour
Omdat wij u alle vrijheid bieden, is het voor ons vrijwel onmogelijk een routebeschrijving van plaats tot plaats te verstrekken. Ons advies is dan ook: koop voor vertrek een goede autokaart of neem uw navigatiesysteem mee en schaf een reisgids aan om zo de mooiste plekjes van Portugal te ontdekken.

[P] = Overnachtingen in Pousada's
[S] = Overnachtingen in Solares
[Q] = Overnachtingen in Quinta's van Nederlandse eigenaren
[H] = Overnachtingen in Hotels of Appartementen