Ontdek het beste van Portugal d.m.v. een van onze vele individuele rondreizen
Portugal heeft verrassend veel te bieden.Van de imposante granieten bergen in het noorden, de weelderige groene val leien en rivierdalen tot de olijfboomgaarden, de kurkeikplantages en de fantastische zandstranden in het zuiden. Tel daarbij een keur aan historische steden en stadjes, de talloze burchten en kastelen, de eeuwenoude tradities, de heerlijke wijnen en de lokale keuken.

Ontdek Portugal d.m.v. één van onze vele Fly-Drives. Niet alleen verschillend in route, maar ook gevarieerd in reisduur met een brede keuze uit accommodaties, zoals hotels,
appartementen, Pousada's, Quinta's en Solares.

Pousadas - Kastelen, kloosters en andere historische gebouwen
Een verblijf in een Pousada is een fantastische manier om kennis te maken met de rijke cultuur, de tradities en levensstijl die Portugal bezit. Pousada's bieden een grote keus aan unieke locaties; van het groene bergachtige noorden tot de schitterende rotskust van de Algarve in het zuiden. Door hun kleinschaligheid bent u verzekerd van gastvrijheid en persoonlijke service. Deze accommodaties, verspreid over heel Portugal en eigendom van de staat, bieden daarbij een eigentijds comfort en op culinair gebied maakt u kennis met voortreffelijke regionale gerechten.

Solares - Ontdek de charme van deze Portugese landhuizen
Een verblijf in een Solares staat garant voor een ongedwongen vakantie en een kennismaking met de traditionele Portugese gastvrijheid. Een solares is een traditioneel landhuis dat beschikt over een klein aantal kamers. Meestal liggen deze accommodaties in een rustige landelijke omgeving, vaak op korte afstand van dorpjes en stadjes. Een ideale uitvalsbasis voor een verkenningstocht door het mooie onbedorven binnenland van Portugal. Ontdek de charme van deze landhuizen tijdens uw vakantie in Portugal.

Quintas - Logeren op een landgoed, herenboerderij of een landhuis.
Het Portugese woord Quinta is wat moeilijk te vertalen. Deze authentieke, kleinschalige accommodaties liggen verspreid door heel Portugal in een prachtige landelijke omgeving en toch op korte afstand van historische steden en stadjes. Het kan gaan om een landhuis, een herenboerderij of een landgoed, vaak ook een wijnlandgoed.

[P] = Overnachtingen in Pousada's
[S] = Overnachtingen in Solares
[Q] = Overnachtingen in Quinta's van Nederlandse eigenaren
[H] = Overnachtingen in Hotels of Appartementen