OVERWINTEREN IN PORTUGAL
Even de lange koude winter ontvluchten en inruilen voor het milde klimaat in Portugal? De appartementen aan de Algarve lenen zich uitstekend voor een overwintervakantie! Girassol vakanties biedt al jaren een uitgebreid overwinterprogramma aan de Portugese zuidkust. Ook dit jaar presenteren u wij u een gevarieerd aanbod. Kies voor een verblijf in de populaire plaatsen Lagos, Portimao, Carvoeiro, Monte Gordo of Albufeira. Of kies voor een rustig- en zeer voordelig verblijf in sfeervolle plaatsen als Vilamoura of Olhao en aan de rand van Albufeira.

De overwinterarrangementen gaan in vanaf 22 dagen en lopen tot 57 dagen (8 weken). Wenst u korter of langer in een accommodatie te verblijven? Vraagt u dan naar de mogelijkheden via het contactformulier of bel 020 - 428 05 55.

WEES ER SNEL BIJ
Onze inkopers hebben dit jaar zeer voordelig ingekocht. Overwinteren aan de Algarve is populair en de accommodaties raken dan ook snel vol! Wees er daarom snel bij, zodat u straks in uw favoriete appartementencomplex kunt verblijven.

VLUCHTEN
De vluchten met TAP Portugal zijn boekbaar tot 11 maanden voor vertrek. De overige luchtvaartmaatschappijen, zoals Transavia, maken hun winterschema in april of mei 2018 bekend.

VELE VERTREKMOGELIJKHEDEN
Bij Girassol vakanties kunt u dagelijk vertrekken. De overwinterreizen boekt u vanaf november 2018 t/m maart 2019. Daarnaast bieden wij vertrek vanaf Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven met o.a. de luchtvaartmaatschappijen TAP Portugal, Transavia en Ryanair. Wij maken uw keuze wel heel gemakkelijk deze winter.

COMBINATIES
Natuurlijk kunt u kiezen voor een heerlijk verblijf in 1 appartement. Het is echter ook mogelijk om bijvoorbeeld twee verschillende accommodaties aan de Algarve te combineren. Ook kunt u voor- of achteraf uw overwintering een fly-drive bij ons reserveren. Hiervoor raden wij een Fly-Drive in Pousada's aan (onze Pousada Winter Specials).