Winterzon Portugal & Overwinteren Algarve 

Heeft u in de koude Nederlandse winters behoefte aan Vitamine D? Dan kunt u de zon natuurlijk gewoon opzoeken! Een heerlijke vakantie is zo geboekt en in vele Europese landen is het zonnetje ook in de winter volop aanwezig. Overwinteren in Portugal is een hele goede optie. Op slechts drie uur vliegen vindt u de aangename winterzon van Portugal. U zult helemaal opgeladen weer terug in Nederland komen, klaar voor een nieuw jaar met hopelijk ook in Nederland genoeg zonWinterzon Portugal

In de winter zijn onze Pousada Specials extra voordelig geprijsd! Ideaal om in het voor- of najaar kennis te maken met de unieke accommodaties. U kunt kiezen uit geheel verschillende routes door het prachtige Portugese binnenland: het Noorden, het Midden en een combinatie van Midden en Zuid Portugal.

* De reissom van 495,- per persoon is geldig met vertrek voor diverse routes in het voor- en najaar met vertrek vanaf Amsterdam. In de overige maanden boekt u de reis ook al vanaf € 495 met vertrek vanaf Eindhoven met Ryanair!

In de winter is het heerlijk om even te kunnen genieten van de warme winterzon! Een kort verblijf in een appartement of villa aan de Algarve is hiervoor een uitstekende keuze. Ook een reis naar Madeira is in de winter ideaal.Overwinteren in Portugal 

Even de lange koude winter ontvluchten en inruilen voor het milde klimaat in Portugal? De appartementen aan de Algarve lenen zich uitstekend voor een winterzonvakantie! Girassol Vakanties biedt al jaren een groot aanbod aan winterzonvakanties voor de Portugese zuidkust. Ook dit jaar presenteren u wij u een gevarieerd aanbod. Kies voor een verblijf in de populaire plaatsen Lagos, Portimao, Carvoeiro, Monte Gordo of Albufeira. Of kies voor een rustig en zeer voordelig verblijf in sfeervolle plaatsen als Vilamoura of Olhao en aan de rand van Albufeira.De overwinterarrangementen gaan in vanaf 22 dagen en lopen tot 57 dagen (8 weken). Wenst u korter of langer in een accommodatie te verblijven? Vraagt u dan naar de mogelijkheden via het contactformulier of bel 020 - 428 05 55.

Wees er snel bij
Overwinteren in Portugal is populair en de accommodaties raken dan ook snel vol! Bovendien hebben onze inkopers dit jaar de winterzonvakanties extra voordelig ingekocht, dus wees er snel bij en verblijf in uw favoriete appartementencomplex.

Vele vertrekmogelijkheden
Bij Girassol Vakanties kunt u dagelijks vertrekken. De winterzonvakanties naar Portugal boekt u vanaf de periode november t/m maart. Daarnaast bieden wij vertrek vanaf Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven met o.a. de luchtvaartmaatschappijen TAP Portugal, Transavia en Ryanair. Wij maken uw keuze wel heel gemakkelijk deze winter.

Vluchten
De vluchten met TAP Portugal zijn boekbaar tot 11 maanden voor vertrek. De overige luchtvaartmaatschappijen, zoals Transavia, maken hun winterschema in april of mei bekend.

Combinaties
Natuurlijk kunt u kiezen voor een heerlijk verblijf in één appartement. Het is echter ook mogelijk om bijvoorbeeld twee verschillende accommodaties aan de Algarve te combineren. Bovendien is het mogelijk om zowel voor- of achteraf een fly drive bij ons te reserveren. Hiervoor raden wij onze Pousada Winter Specials aan.