Portugal Diferente  
Girassol Vakanties biedt u een compleet aanbod vliegvakanties naar Portugal. In alle regio’s van Portugal bieden wij leuke, sfeervolle, typische en historische 3, 4 & 5 sterren accommodaties aan. Nabij het centrum van een van de boeiende steden of juist buiten de stad, midden in de natuur! 

Verblijf in bijzondere accommodaties
Ontdek de prachtige Pousadas en Solares, waarvan de ligging, de architectuur en de geschiedenis uw verblijf uniek en bijzonder maken. Vergeet u vooral ook niet de Quintas, de kleine hotelletjes, landelijk gelegen in de nabijheid van natuurparken en/of bergen. Anders dus, maar wel goed verzorgd. Door deze bijzondere accommodaties wordt uw vakantie nog specialer!


8- of 15-daagse vliegvakanties naar Portugal
Onze ‘Accommodatie en Vlucht' arrangementen bestaan uit 8-daagse vliegvakanties. En soms in de Algarve ook 15 daagse vliegvakanties. De reizen bestaan standaard uit een retourvlucht en 7 of 14 overnachtingen. Daarnaast heeft u alle vrijheid om een transfer bij te boeken, zodat u helemaal nergens meer aan hoeft te denken. Ook autohuur is bij ons mogelijk, zodat u alle leuke plekjes in de omgeving van uw accommodatie kunt ontdekken. Daarnaast bieden wij nog extra's zoals de handige Lisboa Card in Lissabon, waarmee u veel kortingen krijgt voor attracties.


Volledig verzorgde vliegvakanties
Samengevat: Girassol Vakanties biedt u een totaal verzorgde vliegvakantie naar Portugal, waarbij u zelf bepaald hoe deze reis er uit ziet.

[P] = Overnachtingen in Pousada's
[S] = Overnachtingen in Solares
[Q] = Overnachtingen in Quinta's van Nederlandse eigenaren
[H] = Overnachtingen in Hotels of Appartementen