Bijzondere accommodaties in een landelijke omgeving
Een vakantie in een Quinta met een Nederlandse eigenaar. Girassol Vakanties selecteerde voor u een aantal bijzondere accommodaties. Al deze Quinta's liggen in een prachtige landelijke omgeving en toch op korte afstand van historische steden en stadjes. De eigenaren zijn Nederlanders, die al jaren in Portugal wonen. Het Portugese woord Quinta is wat moeilijk te vertalen. Deze authentieke, kleinschalige accommodaties liggen verspreid door heel Portugal. Het kan gaan om een landhuis, een herenboerderij of een landgoed, vaak ook een wijnlandgoed.

Niet alle accommodaties die opgenomen zijn in dit reisthema zijn Quinta's. Het kan ook gaan om een unieke accommodatie van een Nederlandstalige eigenaar. Altijd landelijk gelegen en bijzonder!

Gastvrijheid in de Quinta's
Deze Nederlandse eigenaren zijn bijzonder trots op hun Quinta en zullen u verrassen met hun kennis, niet alleen van de directe omgeving maar van heel Portugal. Daarnaast staan behulpzaamheid en gastvrijheid hoog in het vaandel.

Een of meerdere Quinta's bezoeken ?
Om u veel van Portugal te kunnen laten zien, bieden we naast standaard 8 daagse reizen naar één van de Quinta's ook NL-combi's aan. Hierbij verblijft u bij verschillende Nederlandse eigenaren. De reizen zijn allemaal al voor u samengesteld, en inclusief huurauto en vlucht. U heeft keuze uit verschillende accommodaties, verblijfsduren en routes. De diversiteit in het landschap, de gastvrijheid en de prachtige authentieke accommodaties zullen u verbazen.

[P] = Overnachtingen in Pousada's
[S] = Overnachtingen in Solares
[Q] = Overnachtingen in Quinta's van Nederlandse eigenaren
[H] = Overnachtingen in Hotels of Appartementen