Stedentrips naar dé twee Portugese steden
Girassol Vakanties biedt u stedentrips naar de twee bekendste steden van Portugal: Lissabon en Porto. De stedentrips bestaan uit een retourvlucht en een accommodatie voor 3, 4 of 5 dagen. U kunt dus zelf kiezen hoe lang u in een stad wilt verblijven! In zowel Lissabon en Porto biedt Girassol Vakanties u de keuze uit verschillende hotels en appartementen. Zowel pensions als luxe hotels. Zo kunt u kiezen voor de reis die bij u past. Natuurlijk is het ook mogelijk om een bezoekje aan Lissabon of Porto te combineren met een van onze andere reizen. Vraagt u hiervoor naar de mogelijkheden!


Stedentrip Lissabon
Lissabon, de bruisende hoofdstad van Portugal, ligt verspreid over zeven heuvels aan de monding van de Taag en is een stad met veel bezienswaardigheden, musea en paleizen, en een actief cultureel leven. Ontdek ook het alledaagse leven van de stad, de mozaïektegels of azulejos en de eenvoudige eethuisjes met sympathieke gastheer/vrouw.


Lissabon is zo verrassend!
Het ene moment heeft u een prachtig uitzicht over de Taag, u slaat de hoek om en ziet een mooi huis uit het begin van de vorige eeuw of belandt in de indrukwekkende Arabische wijk Alfama. Lissabon is een bezoek meer dan waard! U heeft een ruime keus aan hotels in de stad. Een aantal wordt in deze brochure beschreven. Prijzen van niet getoonde accommodaties zijn op aanvraag verkrijgbaar. Girassol biedt u altijd de beste prijs-kwaliteitverhouding!


Stedentrip Porto
Porto, de tweede stad van Portugal en de geboortestad van Hendrik de Zeevaarder, is gelegen aan de monding van de rivier de Douro. Ook Porto heeft u veel te bieden: historische gebouwen, cultuur, goede port, een heerlijke keuken, een vriendelijke bevolking en een prachtig achterland. Girassol heeft een ruime keuze aan hotels in Porto en in de directe omgeving van de stad. Op onze website staan slechts een aantal accommodaties beschreven. Neemt u vooral contact met ons op als u meer wilt weten over de mogelijkheden.

[P] = Overnachtingen in Pousada's
[S] = Overnachtingen in Solares
[Q] = Overnachtingen in Quinta's van Nederlandse eigenaren
[H] = Overnachtingen in Hotels of Appartementen